//
top of page

Eläinlääkäri Katri Moisala

Klinikka on valmistunut Etelä-Nokialle valtatie 12 varteen loppuvuodesta 2017 ja toiminut täysipainoisesti vuodesta 2018. Yleispraktiikan lisäksi olemme panostaneet erityisesti hammashoitoihin ja päivittäneet sekä osaamista että laitteistoa niin, että pystymme tarjoamaan kattavasti suun terveyden- ja sairaanhoidon toimenpiteet. 

Vakiokalustoon meillä kuuluvat eläinlääkäri Katri Moisala sekä vastaanottoavustaja/hoitaja Saana-Maria. 

Katrilla on pitkä ja monipuolinen kokemus kaikenkarvaisten eläinten parissa niin kasvattamisesta, kouluttamisesta kuin eläinlääkinnästäkin. Eläinlääkärinä Katri on toiminut sekä suuressa Ruotsalaisessa eläinsairaalassa klinikkaeläinlääkärinä että Suomessa kunnaneläinlääkärinä ja työskennellyt tuotantoeläinten terveydenhuollon parissa.


Saana-Maria on meillä se organisoinnin mestari ja vastaa hoitajatehtävien lisäksi ajanvarauksista ja ajanhallinnasta.

Pyrkimyksenämme on aina luoda eläimelle mahdollisimman rauhallinen ja stressitön käynti sekä toisaalta hoitaa erilaiset potilaat ja vaivat nopeasti, tehokkaasti ja parhaalla osaamisella.

Suureläinpraktiikkaa teemme terveydenhuollon sopimusasiakastiloille. Tällä hetkellä emme valitettavasti pysty ottamaan uusia talli- tai tilakäyntiasiakkaita.

298352_10150273419521415_883201416_n.jpg
IMG_3762.JPG
fullsizeoutput_4733.jpeg
Klinikka ja henkilökunta: About
bottom of page