//
 
fullsizeoutput_4d70.heic
Sleeping Cat
IMG_3762.JPG

POLIKLINIKKA

Terveyden- ja sairaanhoito lemmikillesi

Rokotus, terveystarkastus, korvatulehdus, ihottuma, haava vai joku muu vaiva? Suurin osa murheista hoituu poliklinikkakäynnillä. Voit varata joko normaalin eläinlääkärikäynnin, tai pitkäaikaisissa/monisyisemmissä vaivoissa perusteellisemman, laajan eläinlääkärikäynnin. Pyrimme hoitamaan myös akuutit hätätilanteet mahdollisuuksien mukaan!

HAMMASHOITO JA KIRURGIA

Ennaltaehkäisy on parasta hoitoa

Teemme kaikki hammashoitoon liittyvät perustoimenpiteet laadukkaasti ja myös mm. suurimman osan vaativammistakin kirurgisista hampaiden poistoista tarvittaessa. Kysy lisää!

Tavallisimmat ns. pehmytkirurgiset operaatiot, kuten kastraatiot, sterilaatiot, tavallisten pattien ja kasvainten poistot onnistuvat. Pystymme useimmiten tekemään myös akuuttikirurgiset toimenpiteet, kuten keisarinleikkaukset ja vierasesineleikkaukset sekä tietenkin pienempien akuuttien haavojen ja pienten vammojen hoidon.

PALVELUT KASVATTAJILLE

Kätilöinnistä pentuetarkastuksiin

Meillä ei mene sormi suuhun vaikka kasvattajalle tulisi tenkkapoo tai kun satayksi pientä naskalihammasta pitää saada tarkkuudella tarkastettua.


Kauttamme saat palvelut oikean astutusajankohdan löytämiseen, tiineysultraäänitutkimukset, synnytysavun tarpeen määrittämisen sekä tarvittaessa synnytysavun ja keisarinleikkauksen, sekä pennuille tarkastukset, tunnistusmerkinnät sekä mahdolliset passit ja vientitodistukset.


Mahdollisesti myös siemennykset ei-pakastetulla siirtospermalla. Kysy lisää!