//
top of page
Contact
fullsizeoutput_4d70.heic
Sleeping Cat

Poliklinikka

Terveyden- ja sairaanhoito lemmikillesi

Rokotus, terveystarkastus, korvatulehdus, ihottuma, haava vai joku muu vaiva? Suurin osa murheista hoituu poliklinikkakäynnillä.


Voit varata joko normaalin eläinlääkärikäynnin, tai pitkäaikaisissa/monisyisemmissä vaivoissa perusteellisemman, laajan eläinlääkärikäynnin. Iho- ja suolistovaivojen hoitoon suosittelemme aina varaamaan ns. laajan käynnin.


Pyrimme hoitamaan myös akuutit hätätilanteet mahdollisuuksien mukaan.

Hammashoito ja kirurgia

Ennaltaehkäisy on parasta hoitoa

Meiltä saat kattavat koirien ja kissojen hammashoidon palvelut perustoimenpiteistä ja hampaiston RTG-tutkimuksista vaativaankin hammaskirurgiaan. 

Ensimmäiseksi käynniksi kannattaa varata "Hampaiden puhdistus ja tarkastus", tarvittaessa koko hampaiston rtg-kuvauksen kanssa. Koirilla ja kissoilla nukutuksessa tehty perusteellinen hampaiden puhdistus ja tarkastus on ainoa tapa saada oikeaa tietoa suun terveydestä. Säännöllinen hammashuolto on paras tapa pitää hammaspeikko loitolla myös lemmikeillä.

Mahdollisesti tarvittavat jatkotoimenpiteet suunnitellaan tarkastuksen perusteella.

Lähetepotilaiden osalta kannattaa lähettää aiempi hammaskortti sekä mahdolliset rtg-kuvat meille jo etukäteen!

Teemme myös tavallisimmat ns. pehmytkirurgiset operaatiot, kuten kastraatiot, sterilaatiot, tavallisten pattien ja kasvainten poistot onnistuvat. Pystymme ajanvaraustilanteesta riippuen tekemään myös akuuttikirurgiset toimenpiteet, kuten keisarinleikkaukset ja vierasesineleikkaukset sekä tietenkin pienempien akuuttien haavojen ja pienten vammojen hoidon.

IMG_3762.JPG

Palvelut kasvattajille

Kätilöinnistä pentuetarkastuksiin

Meillä ei mene sormi suuhun vaikka kasvattajalle tulisi tenkkapoo tai kun satayksi pientä naskalihammasta pitää saada tarkkuudella tarkastettua.


Kauttamme saat palvelut oikean astutusajankohdan löytämiseen, tiineysultraäänitutkimukset, synnytysavun tarpeen määrittämisen sekä tarvittaessa synnytysavun ja keisarinleikkauksen, sekä pennuille tarkastukset, tunnistusmerkinnät sekä mahdolliset passit ja vientitodistukset.

Palvelumme: Services
bottom of page